Smeštaj u gradu

Kranjska Gora, apartmani, smeštaj, cene 2019

Na severnim padinama Triglava, gotovo na samoj granici nacionalnog parka, nalazi se fantastičan planinski grad i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija Slovenije, tokom bilo kojeg godišnjeg doba – Kranjska Gora. Ovaj grad posetioce mami izvanrednim mogućnostima za aktivan odmor u netaknutoj prirodi, i pravo je mesto za sve poklonike hajkinga, planinarenja, biciklizma, paraglajdinga, jahanja, ali i pecanja na brzacima Save.

Pročitajte više - Kranjska GoraRent-A-Car - Kranjska GoraIzleti/Ekskurzije - Kranjska GoraSmeštaji - Kranjska Gora

 • Gorenjska oblast - Kranjska Gora
  E-mail : jakelj.janko@gmail.com
  Telefon : +386 70 133 769
  Sajt:
  U samom srcu Kranjske Gore, samo 20 metara od ski-staze Kekec, nalaze se Apartmani Smučka. Naša vrata su otvorena tokom čitave godine, netaknuta priroda Julijskih Alpa predivna u bilo koje godišnje doba, a Kranjska Gora je veoma popularna bilo tokom proleća, leta, jeseni ili zime, kako zbog odlične ponude zimskih sportova, tako i kupanja na bazenima i jezeru, jahanja, raftinga, planinarenja – ili šopinga u susednoj Italiji i Austriji.

  Neposredno pored Apartmana Smučka prolaze pešačke i biciklističke staze, a do samog centra trebaće vam samo nekoliko minuta laganog hoda. Tu ćete naći šoping zonu, restorane, poslastičarnice i picerije, kao i poštu, banke, i druge građanske servise, a ukoliko ste raspoloženi za malo drugačijeg uzbuđenja, u centru Kranjske Gore postoji i jedan veliki kazino. Takođe, u blizini je i veliki “Snow Park” sa klizalištima, sankalištima i školicama skijanja, specijalizovanim servisima i prodavnicama, i ovde možete pronaći sve što vam je potrebno za pravi, aktivan zimski odmor.
 • Gorenjska oblast - Kranjska Gora
  E-mail : smolej.sanja@gmail.com
  Telefon : +386 40 207 269
  Sajt:
  Apartmani Groš smešteni su u srcu Julijskih Alpa, u samom centru Kranjske Gore, udaljeni od skijališta svega 250 metara. U neposrednoj okolini nalaze se prodavnica, pošta, menjačnica, kao i sportska dvorana sa terenima za sportove na otvorenom. Naša vrata gostima su otvorena tokom čitave godine, a u blizini je i jezero Jasna, čija je okolina veoma lepo uređena, kao i centar same Kranjske Gore, pa lako i brzo možete da odete na odličnu kafu ili probate prave domaće specijalitete.

  Apartmani Groš uživaju u zelenilu sopstvenog dvorišta, a tu je i velika terasa sa baštenskim garniturama, a za sve gurmane na raspolaganju je i vrtni roštilj, koji tokom lepih letnjih dana možete koristiti za pripremu jela po želji. Uz sve ovo, gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatno parking mesto i garažu.
 • Gorenjska oblast - Kranjska Gora
  E-mail : info@prgavedarjo.si
  Telefon : +386 31 479 087
  Šarmantni Smeštaj Pr'Gavedarjo nalazi se 3 km od centra Kranjske Gore, dok ćete prvu ski-stazu na ovoj slovenačkoj planinskoj lepotici naći ćete na svega 500 metara od ulaznih vrata. Naše domaćinstvo ima dugu i interesantnu istoriju čiji duh je očuvan u autentičnoj rekonstrukciji kuće podignute još pre Prvog svetskog rata, kada je bila jedina u okolini. Ta autenitčna kuća ukomponovana je u sadašnju, mnogo veću zgradu, a svaka prostorija i danas može da ispriča neverovatne priče o porodičnoj istoriji i ljudima koji su ovde živeli tokom poslednjih stotinu godina.

  Poseban akcenat Smeštaj Pr'Gavedarjo je bacio na sistem održivosti i zelene tehnologije, očuvanje prirode i organiske materijale koji su korišćeni u gradnji, pa ćete kod nas imati priliku da uživate u izuzetnom prostoru, koji je zdrav, svež i prijatan. Poseban pečat enterijeru dala su originalna dizajnerska rešenja namenjena jedinstvenom spoju komfora i funkcionalnosti, sa slovenačkom kulturnom tradicijom i folklornim elementima i dekoracijama.
 • Gorenjska oblast - Kranjska Gora
  E-mail : dario.otasevic@gmail.com
  Telefon : +385 91 1853 024
  Sajt:
  Apartmani Otašević se nalaze na mirnoj lokaciji u srcu Kranjske Gore. Udaljeni smo 300 metara od centra grada, a 400 metara od skijaških staza. Najpoznatije jezero u Sloveniji – Bled, udaljeno je svega 50 kilometara, i pravo je mesto za jednodnevan izlet. Do najbližeg restorana i prodavnica trebaće vam samo nekoliko koraka, a ovim malenim gradićem vijugaju mnoge planinarske i biciklističke staze kojima možete obići ski centre, prirodne retkosti i znamenitosti ovog grada.

  Naši apartmani uživaju u privatnosti, zelenilu i miru dvorišta, gde je mališanima namenjeno igralište, a odraslima – pribor za roštilj, klupe i stolovi, kao i sto za stoni tenis. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je besplatan, privatni parking.
 • Gorenjska oblast - Kranjska Gora
  E-mail : jakelj@krgora.com
  Telefon : +386 31 445 342
  Apartmani Kranjska Gora nalaze se u divnom okruženju sela Rateče nadomak Kranjske Gore. Ovo lepo i veoma mirno selo i divna priroda prava su prilika za aktivan odmor, bilo da ste ljubitelji hajkinga, planinarenja i šetnji ili zimskih sporotva. Već u ovom selu nalazi se jedna žičara “Masnovc”, mada će iskusni skijaši više ceniti blizinu Podkorena do koga će vam trebati samo 10-ak minuta vožnje. Takođe, Planica je udaljena 2,5 kilometra, a sama Kranjska Gora 6 kilometara.

  Sveže namirnice možete pronaći u našem selu i dirketno kupiti od naših komšija, a možete se i počastiti i pravim slovenačkim specijalitetima u nekom od restorana, gostionica i kafića u selu Rateče. Apartmani Kranjska Gora nalaze se u okruženju svog zelenog dvorišta sa velikim senikom za uživanje u predivnoj planinskoj klimi, a našim najmlađim gostima namenili smo igralište. Za sve naše goste obezbeđen je i besplatan parking zaštićen od sunca i snega.
 • Gorenjska oblast - Kranjska Gora
  E-mail : bozidar.pristavec@telemach.net
  Telefon : +386 4 588 14 35
  Sajt:
  Apartmaji Pristavec Marija nalaze se u samom centru Kranjske Gore, u blizini poznate Gostilne Cvitar i hotela Kotnik. Udaljeni smo samo 400 metara od ski staza i 100 metara od atraktivne ponude restorana, kafića, spa centara i luksuznih kazina. Naša mirna lokacija pruža brojne mogućnosti za rekreaciju tokom čitave godine, od uređenih plaža na jezeru Jasna, biciklizma i terena za golf, do uspona Vršič i obilazaka doline Tamar, do skijanja i zimskih sportova u predivnom ambijentu Juliskih Alpa.

  Apartmaji Pristavec Marija okruženi su lepim zelenilom vrta koji je namenjen vašem odmoru i druženju, a u dobroj tradiciji imamo i posebne ostave za vašu letnju ili zimsku sportsku opremu. Za sve goste koji na put kreću sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan parking.
 • Gorenjska oblast - Kranjska Gora
  E-mail : apartmentstrata@gmail.com
  Telefon : +386 30 33 88 00
  Resort Trata nalazi se na predivnoj lokaciji, u alpskom seocetu Gozd Maturljek, na padinama Triglava, u okviru istoimenog nacionalnog parka. Kranjska Gora udaljena je od nas jedva 3 km, ski centar Planice oko 10 km, jezero Bled 35 km, dok do ljubljanskog aerodroma ima oko 62 km.

  Ovde ćete imati priliku da maksimalno udovoljite sebi, bilo da želite samo dobro da se odmorite od napora i stresa u ovom prirodnom raju i neverovatnom alpskom vazduhu, bilo da žudite za avanturističkim odmorom koji ćete dugo pamtiti. Takođe, prvi restoran udaljen je od nas svega 100 metara, a za sve koji ipak više vole da pripremaju specijalitete po svojim receptima, prva prodavnica je na nekih pet minuta šetnje.
 • Gorenjska oblast - Kranjska Gora
  E-mail : info@villa-flora.si
  Telefon : +386 41 612 405
  Samo 2 km od Kranjske Gore, u centru mirnog mesta Gozd Martuljek nalaze se apartmani Villa Flora. Ovaj novoizgrađeni kompleks potpuno je u alpskom duhu, u skladu sa okolnom prirodom, a krasi ga odlična opremljenost apartmana, kao i lepo uređeni detalji.

  Ovde ćete se osećati kao kod kuće, i doživeti pravo i jedinstveno tradicionalno gostoprimstvo, pa verujemo da ćete poželeti i da nam se vratitie. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za sve koji dođu svojim kolima obezbeđeno je i parking mesto.