Smeštaj u gradu

Most na Soči, apartmani, smeštaj, cene 2019

Na kamenitoj obali iznad ušća Soče i Idrijice smešten je maleni, zbijeni gradić Most na Soči. Duboki klanac koje su ove dve reke urezale u kamenite obronke okolnih brda, u prošlosti su ovom mestu pružale izuzetnu zaštitu. Geografija terena danas više ne izgleda tako: gradnja hidroelektrane Doblar poplavila je basene ovih reka i na njihovom ušću razlila veliko akomulaciono jezero, koje predstavlja simbol grada i ovamo prilači brojne turiste, a posebno ljubitelje pecanja i ribolova.

Pročitajte više - Most na SočiRent-A-Car - Most na SočiIzleti/Ekskurzije - Most na SočiSmeštaji - Most na Soči

 • Goriška oblast - Most na Soči
  E-mail : info@apartma-most.com
  Telefon : +386 5 381 30 86
  U jednoj od čuvenih starih zgrada u samom centru lepog gradića Most na Soči, nalazi se Apartman Most. Plemenita lokacija Munihove Hiše pruža jedinstven pogled na ušće Idrijice u Soču, istorijsko jezgro grada i planine koje okružuju dolinu Soče. Dolaskom u naš apartman smestićete se u samo srce Slovenije, na mali gradski trg Mosta na Soči, ispred Crkve Svete Lucije, na samo nekoliko koraka od lokalnih kafića, restorana i marketa, ali i Arheološkog muzeja i turističkog pulta.

  Kako bi vaš boravak kod nas bio što prijatniji i što jednostavniji, možemo oraganizovati i pansionske usluge u nekom od restorana. Uživanje u prirodi počinje već istorijskom stazom čija je startna tačka na samom gradskom trgu, a u našoj okolini nalaze se sportski tereni, igrališta i fitnes centri. Most na Soči je čuvena pecaroška destinacija, a dozvole za ribolov možete dobiti i kod nas. Apartman Most nema svoj privatni parking, ali okolne ulice imaju svoje besplatne, javne parkinge.
 • Goriška oblast - Most na Soči
  E-mail : info@apartma-taljat.com
  Telefon : +386 5 381 30 86
  Apartmani Taljat nalaze se u Mostu na Soči, mirnom gradiću u samom srcu doline ove reke. Bogata istorija, kulturna baština i odlična turistička ponuda ovde su u odličnoj kombinaciji sa prilikom da istražite razne turističke atrakcije u Sloveniji, Italiji, Austriji ili Hrvatskoj. Ljubljana, Bohinj, Bled, Trst i Goricia nalaze se na manje od 100 kilometara i udaljeni su oko sat vremena vožnje od Mosta na Soči i odličan su izbor čak i za kraći, popodnevni izlet.

  Apartmani Taljat su prijatan, porodični smeštaj, gde će vam domaćini biti na diskretnoj usluzi i gde ćete moći da se sasvim opustite i uživate u lepotama koje okolina ima da ponudi, uz dobro raspoložene vodiče. Apartmani su okruženi divno uređenim dvorištem, gde se možete sunčati, uživati u druženju sa domaćinima i drugim gostima, uz letnjikovac sa roštiljem, klupama i stolovima, dok će vam naša sauna pružiti vrhunsku relaksaciju i priliku da obnovite životnu energiju.