Smeštaj u gradu

Novo Mesto, apartmani, smeštaj, cene 2019

Na oštroj, upečatljivoj okuci Krke, smestio se administrativni, obrazovni i kulturni centar, ali i jedan od najlepših gradova čitave regije Jugoistočne Slovenija – Novo Mesto. Važna raskrsnica mnogih puteva, često se naziva i Kapijom prelepog donjeg toka Krke, sa istorijski značajnim mestima, zamkovima i crkvama na svojim obalama. Smešteno na izuzetno povoljnoj, centralnoj lokaciji, na pola puta između Zagreba i Ljubljane, jednako udaljeno od skijališta, banja, vinograda, sa prelepom Istrom na samo dva sata vožnje, Novo Mesto je jedno od najboljih „luka“ ukoliko želite da se posvetite aktivnom otkrivanju Slovenije.

Pročitajte više - Novo MestoRent-A-Car - Novo MestoIzleti/Ekskurzije - Novo Mesto


Smeštaji - Novo Mesto

 • Jugovzhodna Slovenija - Novo Mesto
  E-mail : apartmaji.ravbar@siol.net
  Telefon : +386 7 373 06 80
  Apartmani i sobe Ravbar nalaze se u Novom Mestu, na odličnoj lokaciji za istraživanje i obilazak čitave Slovenije. Udaljeni smo svega 15 minuta vožne od Termi Krka, sat vremena od Ljubljane i Zagreba i samo 2 sata od Jadranskog mora. Lokacija smeštaja je u lepom, prirodnom okruženju, 300 metara od centra Novog Mesta i na samo kratku šetnju od obale reke, pored koje se nalazi nekoliko restorana i kafića. Na recepciji srdačno će vas dočekati domaćini kojima se možete obratiti za bilo koju vrstu pomoći.

  Apartmani i sobe Ravbar okruženi su lepo uređenom, zelenom baštom, gde su vam dostupni razni sadržaji, poput roštilja, klupa i stolova za sedenje, natkrivenih terasa i senika, kao i zelenih površina za bezbednu igru mališana. U okviru našeg kompleksa nalazi se više objekata, a svim gostima obezbeđen je i besplatan parking.
 • Jugovzhodna Slovenija - Novo Mesto
  E-mail : booking@hotel-dolenjc.si
  Telefon : +386 7 292 76 00
  Hotel Dolenj’c se nalazi 100 metara od izlaza autoputa Novo Mesto - Zapad, na putu između Ljubljane i Zagreba. Smešten je u mirnoj i zelenoj lokaciji, iznad Novog Mesta, a ispod vinorodne Trške Gore te grada Hmelnjika, odakle se pruža veličanstven pogled na čitavu kotlinu Novog mesta.

  Pored smeštajnih kapaciteta Hotel Dolenj’c ima i svoj restoran, piceriju i bowling centar. U restoranu se služe jela od lokalno uzgajanih sastojaka, a pice se peku u specijalizovanoj zidanoj peći, te im je ukus jedinstven i izvanredan. Takođe, tu je i moderna kuglana sa četiri staze, savršena za razonodu i druženje.
 • Jugovzhodna Slovenija - Novo Mesto
  E-mail : matjaz@matjazeva-domacija.si
  Telefon : +386 41 880 813
  Domaćinstvo Matjaž nalazi se u seoskom okruženju mesta Paha, nadomak Otočeca i Novog Mesta. Ovde vas čeka seoska kuća stara 150 godina, koja je potpuno obnovljena i opremljena nameštajem starim više od 100 godina koji je restauiran, zatim originalna kuhinja sa pekarskom peći, ali i moderna sauna i vinski podrum.

  Domaćinstvo Matjaž se sastoji od 3 kolibe, a svaka od njih udobno može ugostiti parove, prijatelje i porodice. Kolibe su tradicionalno napravljene, ali nude i brojne savremene sadržaje. Pored udobnih kreveta, u njima ćete naći frižider, električni šporet i rernu, zatim kamin, terasu, kao Wi-Fi internet i TV sa satelitskim kanalima.