Smeštaj u gradu

Strunjan, apartmani, smeštaj, cene 2019

Strunjan se nalazi na samoj obali Strunjanskog zaliva, ušuškan između Pirana na zapadu i Izole na istoku. U dolini Strunjanskog potoka, sa zatalasanim zaleđem brda Ronek ovo razuđeno, naselje svojim severnim obodom strmo se spušta ka moru. Sam zeleni zaliv 1990. godine zaštićen je kao pririodni rezervat zbog svojih jedinstvenih geoloških i geomorfoloških karakteristika, velikog biodiverziteta i činjenice da on čini najdužu netaknutu prirodnu oblast čitavog Tršćanskog zaliva.

Pročitajte više - StrunjanRent-A-Car - StrunjanIzleti/Ekskurzije - Strunjan


Smeštaji - Strunjan

  • Obalno-kraška oblast - Strunjan
    E-mail : sosici@gmail.com
    Telefon : +386 5 678 00 10
    Apartmani Hiša Sosič nalazi se u Strunjanu, na oko 1,5 kilometar od morske obale, gde možete naći dve uređene plaže, a ukoliko više volite one divlje, možete istraživati prelepi Mesečev Zaliv. Nalazimo se samo 3 km od Izole, Pirana i Portoroža, a do njih se možete i prošetati. Glavna železnička stanica udaljena je nešto manje od 1 km, dok ćete autobusku stanicu naći na samo 300 metara od naših vrata. U neposrednoj blizini su i prodavnica, suvenirnica i picerija, dok se veliki izbor kafića, restorana i sportskih sadržaja nalazi na obali, uz šetalište.

    Smeštaj Apartmani Hiša Sosič čuven je i po gostionici u kojoj ćete moći da probate mnoge specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, a vaš odmor kod nas može biti baziran i na pansionskoj ishrani. Kod nas možete iznajmiti bicikle, za koje imamo i garažu, a svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking. Mi obožavamo životinje, pa se nemojte ustručavati da povedete i svoje ljubimce, jer će kod nas i oni uživati u odmoru i divnoj prirodi. Naša vrata otvorena su vam tokom čitave letnje sezone, od maja do septembra.