Rent-A-Car :: Adria Plus :: Jugovzhodna Slovenija :: Novo Mesto

Osnovni podaci

Ime : Adria Plus

Grad : Jugovzhodna Slovenija, Novo Mesto

E-mail : motorhome.rent@adria-plus.si

Telefon : +386 7 39 35 302

Sajt : www.adria-plus.si

Ako želite da svoj odmor provedete sasvim spontano, ne želite da se vežete za jedno mesto i ne želite da odlučite danas gde ćete sutra biti, samo ponesite lične stvari i upustite se u istraživanje. Kompanija Adria Plus iznajmljuje moderne, udobne kampere za vaš neponovljiv porodični odmor. Naša baza je u Novom Mestu, a naša najstarija vozila proizvedena su 2017. godine.

Slovenija je jedna od najomiljenijih evropskih destinacije za ljubitelje aktivnog odmora, boravka u netaknutoj prirodi i prizora dramatične lepote Alpa, gorskih jezera i vrtoglavih vodopada. Dugogodišnji zaljubljenici mogu vas savetovati kako da se pripremite za svoj odmor u Sloveniji – i verovatno prvo što će vam reći je da čitavu Sloveniju možete obići za 10-ak dana, uz malo volje i dobru organizaciju. Baš zbog toga, Slovenija je i vrhunska destinacija za sve koji najviše uživaju u samom putovanju – šetnjama, biciklom, drumovima.

adria1

Svi kamperi kompanije Adria Plus su izuzetno udobni i opremljeni tako da vam, uz dodatnu nadoknadu, neće nedostajati ni posteljina ili posuđe. Imaju bogatu prateću opremu, klimatizovani su i imaju svoje tende, stolove i stolice kako biste uživali – gde god poželite. Sva naša vozila redovno se servisiraju, čekaju vas puni rezervoari kako goriva tako i čiste vode. Sve što vam preostaje je da se upoznate sa vožnjom naših kampera, obrnete ključ i upustite se u novu avanturu.

adria2

Adria Plus nudi veliki izbor kampera za putovanja u društvu porodice i prijatelja. Naši najmanji kamperi pravi su način da uživate u romantičnom putovanju i namenjeni su za najviše 3 osobe (Sun Living Flexo SP, Sun Living V 60 SP). Porodicama i bliskim društvima namenili smo kampere za 4 osobe (Sun Living S 42 SL, Adria Twin SHX, Sun Living V 65 SL), za 5 osoba (Adria Matrix M 670 SL Platinum, Adria Matrix Plus 670 SL, Adria Matrix Axess M 670 SC, Sun Living M 50 SL, Sun Living S 75 SL, Sun Living S 70 SL), a imamo i izbor za velika društva (Sun Living A 49 DP), pogodan za sasvim komforan boravak 6 osoba.

adria3

Naši kamperi iznenadiće vas intelignetnom i funkcionalnom upotrebom prostora, udobnošću i komforom. Svi imaju udobne krevete, elegantno uređenje i dovoljno prostora za vaše stvari. Kuhinje su sasvim prilagođene kamperskom načinu života, sa gasnim ringlama i sudoperama, te lepo uređena kupatila sa tuš kabinama. Dodatna oprema ovih kampera uključuje i nosače za bicikle, spoljnu garnituru za sedenje i tende za pravu, mobilnu terasu.

adria4

U ponudi imamo sledeće kampere

Sun Living A 49 DP (za 6 osoba)

1

Adria Matrix M 670 SL Platinum (za 5 osoba)

2

Adria Matrix Plus 670 SL (za 5 osoba)

3

Adria Matrix Axess M 670 SC (za 5 osoba)

4

Sun Living M 50 SL (za 5 osoba)

5

Sun Living S 75 SL (za 5 osoba)

6

Sun Living S 70 SL (za 5 osoba)

7

Sun Living S 42 SL (za 4 osobe)

8

Adria Twin SHX (za 4 osobe)

9

Sun Living V 65 SL (za 4 osobe)

10

Sun Living Flexo SP (za 3 osobe)

11

Sun Living V 60 SP (za 3 osobe)

12

Omiljenost putovanja, izleta i prirode kod Slovenaca maltene je urođena, zbog čega je Slovenija i zemlja sa najvećim brojem kampova i kampovališta gledano prema broju stanovnika. Naši kamperi pružaju mogućnost da uživate u svim lepoatama Slovenije tokom čitave godine i iskusite jedinstvenu gostoprimljivost naših ljudi.

Za sve informacije u vezi sa cenama kontaktirajte nas na mejl: motorhome.rent@adria-plus.si

adria5

Gde se nalazimo

Pročitajte više - Novo Mesto Smeštaji - Novo Mesto
Ostavite komentar:

* obavezno