Apartmaji Pristavec Marija :: Gorenjska oblast :: Kranjska Gora

Osnovni podaci

Ime: Apartmaji Pristavec Marija

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kranjska Gora, Gorenjska oblast

E-mail:
bozidar.pristavec@telemach.net

Telefon: +386 4 588 14 35

Mobilni: +386 41 355 878

Pogodnosti

Smeštaj se nalazi u samom centru Kranjske Gore

400 metara od skijališta i 100 metara od restorana i kafića

Vrt namenjen druženju gostiju

Ostava za sportske rekvizite

Terasa

Centralno grejanje

Potpuno opremljena kuhinja

Mogućnost pranja i peglanja veša

Peškiri i fen

TV sa kablovskim kanalima

Besplatan Wi-Fi internet

Obezbeđen besplatan parking

Apartmaji Pristavec Marija, Kranjska Gora slike i cene za smeštaj Slovenija 2019

Apartmaji Pristavec Marija nalaze se u samom centru Kranjske Gore, u blizini  poznate Gostilne Cvitar i hotela Kotnik. Udaljeni smo samo 400 metara od ski staza i 100 metara od atraktivne ponude restorana, kafića, spa centara i luksuznih kazina. Naša mirna lokacija pruža brojne mogućnosti za rekreaciju tokom čitave godine, od uređenih plaža na jezeru Jasna, biciklizma i terena za golf, do uspona Vršič i obilazaka doline Tamar, do skijanja i zimskih sportova u predivnom ambijentu Juliskih Alpa.

Apartmaji Pristavec Marija okruženi su lepim zelenilom vrta koji je namenjen vašem odmoru i druženju, a u dobroj tradiciji imamo i posebne ostave za vašu letnju ili zimsku sportsku opremu. Za sve goste koji na put kreću sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan parking.

Apartman za 2-6 osoba

Apartmaji Pristavec Marija nude vam izbor od dva velika apartmana, koji su pogodni za sve goste, bilo da putujete u paru ili u porodičnom okruženju ili velikom društvu, a opremljeni su tako da zadovolje sve potrebe kraćeg boravka ili ski vikenda, ali i letovanja ili dužeg boravka u predivnoj Kranjskoj Gori. Imaju površinu od oko 50m², i centralno grejanje, pa su veoma topli i pogodni za boravak tokom čitave godine.

Oba apartmana imaju zasebne ulaze i svoje privatne, velike terase sa pogledom na okolinu, i a dosta mira i privatnosti pružaju i svojim unutrašnjim rasporedom. Individualno su uređeni, a odlikuje ih tradicionalni slovenački stil, sa lamperijama i nameštajem od prirodnih materijala, drvenim podovima i tepisima. Na raspolaganju, u oba apartmana, su vam dve spavaće sobe – i to u jednom apartmanu obe su opremljene francuskim ležajevima, dok u drugom jedna od spavaćih soba ima dva odvojena kreveta.

Dnevni boravak ovih apartmana namenjen je zajedničkim trenucima i druženju, a udobna garnitura za sedenje može se razmestiti i kao dodatni ležaj za još jednu ili dve odrasle osobe. U sklopu dnevnog boravka je i potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom, pa svoj odmor možete organizovati prema svojim željama i potrebama. Kuhinja je opremljena i mikrotalasnom rernom, kao i aparatom za kafu, te pruža potpunu funkcionalnost. Svaki apartman ima i svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom, te fenom za kosu i peškirima.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a ukoliko svoje slobodno vreme radije provodite uz društvene mreže i mobilne aplikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Za doručak na svežem vazduhu ili uživanje uz kafu i društvo namenjene su i lepe, prostrane terase sa garniturama za sedenje i pogledom na predivnu okolinu.

cene2019

Cene u tabeli su za rentiranje apartmana za dati broj osoba po noćenju;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bozidar.pristavec@telemach.net

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 smeštaj4 smeštaj5

Kranjska Gora


Na severnim padinama Triglava, gotovo na samoj granici nacionalnog parka, nalazi se fantastičan planinski grad i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija Slovenije, tokom bilo kojeg godišnjeg doba – Kranjska Gora. Ovaj grad posetioce mami izvanrednim mogućnostima za aktivan odmor u netaknutoj prirodi, i pravo je mesto za sve poklonike hajkinga, planinarenja, biciklizma, paraglajdinga, jahanja, ali i pecanja na brzacima Save.


Pročitajte više

Gorenjska oblast


Gorenjska oblast, kaže se, bila bi verovatno najbolji izbor ukoliko biste morali da birate samo jedno mesto koje ćete posetiti u Sloveniji. Uživanje u krajoliku jezera Bled i Bohinj, vrhovi Julijskih i Kamnik-Savinja Alpa, fantastične mogućnosti koje nudi Kranjska Gora, i duge šetnje skrivenim i sasvim očuvanim starim gradovima kao što su Kranj i Škofja Loka čine samo prve asocijacije na ovu oblast.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kranjska Gora Rent-A-Car - Kranjska Gora
Ostavite komentar:

* obavezno