Apartman Most :: Goriška oblast :: Most na Soči

Osnovni podaci

Ime: Apartman Most

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Most na Soči, Goriška oblast

E-mail:
info@apartma-most.com

Sajt:
www.apartma-most.com

Telefon: +386 5 381 30 86

Mobilni: +386 41 337 537

Pogodnosti

Ekskluzivna lokacija, na glavnom gradskom trgu
Pogled na ušće reke
Privatna garaža za bicikle
Ostava za sportsku opremu
Mogućnost pansiona
Izdavanje dozvola za pecanje
Ogromna terasa sa tendom, garniturom za sedenje, ležaljkama
Odlično opremljena, odvojena kuhinja
Mašine za pranje i sušenje veša
LCD TV sa satelitskim kanalima
Bespaltan Wi-Fi internet
Javni parking u blizini

Apartman Most, Most na Soči slike i cene za smeštaj Slovenija 2019

U jednoj od čuvenih starih zgrada u samom centru lepog gradića Most na Soči, nalazi se Apartman Most. Plemenita lokacija Munihove Hiše pruža jedinstven pogled na ušće Idrijice u Soču, istorijsko jezgro grada i planine koje okružuju dolinu Soče. Dolaskom u naš apartman smestićete se u samo srce Slovenije, na mali gradski trg Mosta na Soči, ispred Crkve Svete Lucije, na samo nekoliko koraka od lokalnih kafića, restorana i marketa, ali i Arheološkog muzeja i turističkog pulta.

Kako bi vaš boravak kod nas bio što prijatniji i što jednostavniji, možemo oraganizovati i pansionske usluge u nekom od restorana. Uživanje u prirodi počinje već istorijskom stazom čija je startna tačka na samom gradskom trgu, a u našoj okolini nalaze se sportski tereni, igrališta i fitnes centri. Most na Soči je čuvena pecaroška destinacija, a dozvole za ribolov možete dobiti i kod nas. Apartman Most nema svoj privatni parking, ali okolne ulice imaju svoje besplatne, javne parkinge.

Apartman za 4-7 osoba

Rekonstruisan i renoviran apartman sa čijih se prozora pruža sasvim poseban pogled na ovaj gradić, nalazi se na prvom spratu Munihove Hiše – jedne od najstarijih zgrada u strogom centru Mosta na Soči. Ovaj moderno uređeni apartman osmišljen je tako da zadovolji potrebe raznovrsnih putnika i ciljeva – romantična putovanja, opušten porodični odmor, ležerno proputovanje sa grupom prijatelja, ali i poslovne prilike kada želite prijatniji prostor od jednoličnih hotelskih soba.

Sa površinom od 65 m2, klimatizacijom i centralnim grejanjem, pružiće vam dosta prostora za odmor, eventualni posao i koncentraciju, kao i užvanje u društvu i zajedničkim aktivnostima. Vedre boje zidova i zanimljivi dezeni tkanina donose mladalački i pozitivan duh apartmanu. Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem i jednim singl krevetom, a dovoljno velika da u nju možemo uneti i krevetac za mališane. Za potrebe različitih društava, u spavaćoj sobi mogu biti i tri odvojena kreveta, a ostali funkcionalni nameštaj, natkasne i garderobni ormani omogućiće vam da se ovde sasvim lepo raspremite i raskomotite.

Veliki dnevni boravak otvoren je staklenim zidom prema balkonu i spektakularnom pogledu na grad, te donosi osećaj slobode i luksuznog uživanja. Dve udobne sofe mogu se razmestiti kao udobni kreveti za još četiri osobe, a ovaj prostor namenjen je druženju i uživanju u zajedničkim aktivnostima.

Velika kuhinja sa trpezarijom ima sve potrebno da zadovolji sve vaše želje za samostalnim boravkom, kafama i uživanju u hrani, a ukoliko želite, svoj boravak možete zasnovati i na pansionskoj usluzi nekog od obližnjih restorana. Uredno, moderno kupatilo opremljeno je tuš kabinom, te mašinama za pranje i sušenje veša, a posebna pogodnost apartmana je posebna ostava za sportsku i ribolovačku opremu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD TV sa satelitskim kanalima, a radi uživanja u omiljenim sadržajima, aplikacijama i društvenim mrežama, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ogromna, sunčana terasa natkrivena tendom ima površinu od čak 50 m2 i daje ovom apartmanu neverovatnu prednost, pa se ovde možete u privatnosti sunčati, doručkovati ili uživati u kafi, uz fantastičan pogled na panoramu grada i okolno zelenilo.

cene2020

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@apartma-most.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6

Most na Soči


Na kamenitoj obali iznad ušća Soče i Idrijice smešten je maleni, zbijeni gradić Most na Soči. Duboki klanac koje su ove dve reke urezale u kamenite obronke okolnih brda, u prošlosti su ovom mestu pružale izuzetnu zaštitu. Geografija terena danas više ne izgleda tako: gradnja hidroelektrane Doblar poplavila je basene ovih reka i na njihovom ušću razlila veliko akomulaciono jezero, koje predstavlja simbol grada i ovamo prilači brojne turiste, a posebno ljubitelje pecanja i ribolova.


Pročitajte više

Goriška oblast


Prelepa Goriška oblast obuhvata krajnji zapad Slovenije, a među njena čuda ubrajaju se zapanjujući vrhovi i doline Alpa, jedini nacionalni park Slovenije i njeno najcenjenije vinogorje. Prostire se uz granicu sa Italijom, i svoje ime ne duguje svojim “gorama”, već italijanskom gradiću Goriciji, ili – Gorici, kako su u prošlosti meštani zvali ovaj grad.


Pročitajte više
Pročitajte više - Most na Soči Rent-A-Car - Most na Soči
Ostavite komentar:

* obavezno