Apartman Tara :: Osrednjeslovenska oblast :: Ljubljana

Osnovni podaci

Ime: Apartman Tara

Vrsta: Stan

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ljubljana, Osrednjeslovenska oblast

E-mail:
brane_ceferin@hotmail.com

Sajt:
www.apartmenttara.wordpress.com

Telefon: +386 40 437 443

Pogodnosti

Izvanredna lokacija, na Mestnom Trgu, u centru Ljubljane
Centralno grejanje
Prostor bez duvanskog dima
Bez buke nakon 21h
Terasa
Potpuno opremljena kuhinja
Klima uređaj
Veš mašina
TV
Nije dozvoljeno za ljubimce
Mogućnost organizovanja aerodromskog prevoza do apartmana
Zonski parking koji se naplaćuje dnevno – udaljen oko 5 minuta

Apartman Tara, Ljubljana slike i cene za smeštaj Slovenija 2019

Apartman Tara nalazi se u centru Ljubljane, na samom Mestnom Trgu, ispod čuvenog Ljubljlanskog Zamka, i svega minut od Tromostovlja na Ljubljanici, kao i raznovrsne turisitčke ponude prestonice Slovenija. Iako se nalazimo u samom centru grada, ova četvt zaštićena je od buke i gužve, a glasna muzika zabranjena je nakon 21h, što se odnosi i na naše goste.

Zgrada u kojoj je smešten Apartman Tara izlazi na šetalište i ulicu prepunu butika, bašti kafića, knjižara i suvenirnica, zbog čega je najbliži parking udaljen oko 5 minuta šetnje, i na njega se primenjuju zonske cene. Takođe, za sve naše goste možemo organizovati i aerodromski transfer, po želji.

Apartman za 4 osobe

Ovaj moderno uređeni i nedavno renovirani apartman namenjen je opuštenom odmoru u društvu porodice ili prijatelja, a svojim rasporedom pružiće dosta privatnosti i komfora i za parove koji vole zajednička putovanja. Apartman nalazi se na II spratu u stambenoj zgradi, veoma je prostran i svetao, kao i klimatizovan.

Moderni enterijer razvederen je jarkim bojama i zanimljivim šablonima tekstila, a drveni parketi i prirodni materijali garantuju vaš zdrav i prijatan boravak. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj sa natkasnama i noćnim svetlom, a garderobni ormar omogućiće vam da se ovde sasvim lepo raskomotite i raspremite. Veliki dnevni boravak otvorenog plana namenjen je zajedničkim aktivnostima i druženju, a ovde se nalazi i sofa koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe ili decu.

Velika, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom na raspolaganju vam je kako biste se sasvim opustili i uživali u hrani kao kod kuće. Veliko kupatilo opremljeno je tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom sa peškirima i kozmetikom, a ovde je i veš mašina, što apartman čini odličnim izborom za duži boravak ili porodice sa decom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, dok je terasa pravo mesto za uživanje u jutarnjoj kafi i pogledu na predivnu panoramu grada.

Cena apartmana za 2 osobe je 79 € dnevno;
Za dodatne osobe doplaćuje se 10 €/dnevno;
Maksimalan broj osoba je 4.
Minimalni boravak je 2 noći;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: brane_ceferin@hotmail.com

stan1 stan2 stan3 stan4 stan5 stan6 stan7 stan8 stan9

Ljubljana


Jedan od najinteresantnijih gradova Evrope, Ljubljana je ujedno i glavni grad, politički, kulturni i obrazovni centar Slovenije. Svež i mlad zbog svojih studenata, zaštićen svojim zelenilom i parkovima, prebogat kulturnim manifestacijama, ovaj grad je jedno od najšarmantnijih i najprijateljskijih mesta u ovom delu Evrope. Idealna je destinacija za sve koji vole aktivan i uzbudljiv odmor, ali i za one koje više vole lagane šetnje, dobre restorane i bogatu kulturnu scenu.


Pročitajte više

Osrednjeslovenska oblast


Osrednjeslovenska oblast obuhvata samo srce Slovenije, koje čuva najveći kulturni, istorijski, obrazovni, poslovni i administrativni centar – Ljubljanu. Svojom severnom granicom ova regija dodiruje Austrijsku granicu, sa zapada su joj Gorenjska i Goriška oblast, na jugu Notranjsko-kraška i Jugoistočna oblast, a sa istoka Zasavska i Savinjska oblast. Ovo je najgušće naseljena oblast u Sloveniji, druga po veličini, sa najboljom saobraćajnom povezanošću, i najinteresantnija za život u Sloveniji.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ljubljana Rent-A-Car - Ljubljana
  1. Nevena

    Dear, is aparment free for 4 adults from 1st May until 3rd May? Kind regards Nevena

Ostavite komentar:

* obavezno