Apartmani Hiša Sosič :: Obalno-kraška oblast :: Strunjan

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Hiša Sosič

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Strunjan, Obalno-kraška oblast

E-mail:
sosici@gmail.com

Sajt:
www.apartmaji-sosic.si​

Telefon: +386 5 678 00 10

Pogodnosti

Kuća se nalazi u nacionalnom parku Strunjan, 1,5 km od plaže
Tradicionalna gostionica u okviru smeštaja
Iznajmljivanje bicikala
Dozvoljeno za kućne ljubimce
Velike terase i balkoni studija i apartmana
Klima uređaj
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Fen
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Hiša Sosič, Strunjan slike i cene za smeštaj Slovenija 2019

Apartmani Hiša Sosič nalazi se u Strunjanu, na oko 1,5 kilometar od morske obale, gde možete naći dve uređene plaže, a ukoliko više volite one divlje, možete istraživati prelepi Mesečev Zaliv. Nalazimo se samo 3 km od Izole, Pirana i Portoroža, a do njih se možete i prošetati. Glavna železnička stanica udaljena je nešto manje od 1 km, dok ćete autobusku stanicu naći na samo 300 metara od naših vrata. U neposrednoj blizini su i prodavnica, suvenirnica i picerija, dok se veliki izbor kafića, restorana i sportskih sadržaja nalazi na obali, uz šetalište.

Smeštaj Apartmani Hiša Sosič čuven je i po gostionici u kojoj ćete moći da probate mnoge specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, a vaš odmor kod nas može biti baziran i na pansionskoj ishrani. Kod nas možete iznajmiti bicikle, za koje imamo i garažu, a svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking. Mi obožavamo životinje, pa se nemojte ustručavati da povedete i svoje ljubimce, jer će kod nas i oni uživati u odmoru i divnoj prirodi. Naša vrata otvorena su vam tokom čitave letnje sezone, od maja do septembra.

Studio za 2 osobe

Naša kuća ima jedan studio idealan za parove na romantičnim putovanjima, roditelje sa decom ili nerazdvojna društva. Ovaj funkcionalni i prostrani studio ima površinu od 28m2, a sastoji se od praktičnog predsoblja, privatnog kupatila i velike spavaće sobe sa otvorenom kuhinjom i trpezarijom.

Studio je klimatizovan, mada je klima u ovom delu Slovenije, kao i blizina nacionalnog parka veoma prijatna, pa noći umeju da budu sveže. U predsoblju se nalaze veliki garderobni ormani sa dosta prostora, čiviluk i veliko zidno ogledalo za celu figuru, a u sobi je prostrani francuski ležaj sa lepim uzglavljem, natkasnama i svetlom za čitanje u krevetu.

Potpuno opremljena kuhinja ima frižider, šporet te posuđe i escajg, kako biste se osećali kao kod svoje kuće, a možete probati i neke od naših specijaliteta u tradicionalnoj gostionici u prizemlju kuće. Kupatilo je moderno opremljeno tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu je i fen za kosu.

Za trenutke odmora i dokolice, tu je TV sa satelitskim izborom kanala, dok se uz društvene mreže i omiljene on-line sadržaje možete opustiti uz besplatnu, bežičnu internet konekciju. Studio uživa i u svojoj lepoj lođi i cvećem gde se možete opustiti uz jutarnju kafu i novine, i uživati u zelenilu vrta.

cene1

Cene su za najam studija, ne po osobi, na bazi noćenja;
Za više informacija obratite nam se na mejl: sosici@gmail.com

studioza2-1 studioza2-2 studioza2-3 studioza2-4 studioza2-5

Studio za 3 osobe

Za opušten, funkcionalan i komforan odmor male porodice ili bliskog društva biće idealan naš veći studio. Odlično organizovan, klimatizovan i elegantno uređen, ovaj trokrevetni studio pruža visok stepen privatnosti i mira. Opremljen je francuskim ležajem i jednim pojedinačnim krevetom, te funkcionalnim nameštajem koji će vaš boravak ovde učiniti sasvim udobnim.

Na raspolaganju vam je i lepo uređena kuhinja gde možete organizovati svoj odmor prema svojim navikama, a ukoliko ste raspoloženi za sasvim bezbrižan i autentičan odmor, oslonite se na naš pansion – i uživajte. Studio sadrži i svoje moderno uređeno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Za trenutke odmora i dokolice, tu je i TV sa satelitskim kanalima, a za društvene mreže i uživanje u omiljenim sadržajima, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Studio krasi lep pogled na vrt, a za potpuno opuštanje uz kafu namenjena je lepa, natkrivena terasa sa garniturom za sedenje.

cene2

Cene su za najam studija, ne po osobi, na bazi noćenja;
Za više informacija obratite nam se na mejl: sosici@gmail.com

studioza3-1 studioza3-2 studioza3-3

Apartman za 3 osobe

Naša kuća raspolaže i apartmanima koji su pravo mesto za sve koji žele potpuni komfor i domaću atmosferu. Parovi, male porodice i nerazdvojna tročlana društva mogu birati između tri apartmana sa povrišnama od oko 30m2, koji raspolažu spavaćim i dnevnim sobama, imaju kuhinju sa trpezarijom, a dva imaju i velike terase koje imaju istu površinu kao i sami apartmani, dok treći imaju dugačak balkon.

Ovi apartmani su klimatizovani i veoma funkcionalno namešteni, pa se u spavaćim sobama nalaze francuski ležajevi sa natkasnama na uzglavlju i garderobni ormani, te toaletni stočići kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Udoban dnevni boravak namenjen je druženju, a svi apartmani imaju i mogućnost pomoćnog ležaja, bilo da je u pitanju kauč, sofa ili fotelja koja se razmešta. U sklopu dnevnog boravka je i odlično opremljena kuhinja sa trpezarijom, a ukoliko ne želite da se zamarate, svoj boravak kod nas možete zasnovati i na pansionu. Moderna kupatila opremljena su tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu je i fen za kosu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i ispred TV-a sa satelitskim kanalima, a za omiljene on-line sadržaje i društvene mreže na raspolaganju je i besplatna, bežična internet konekcija. Najveća prednost ovih apartmana su prostrane terase opremljene baštenskim garniturama i ležaljkama, pa se ovde možete sunčati, uživati u predivnoj prirodi ili lagano pijuckati kafu pod suncobranom.

cene3

Cene su za najam apartmana, ne po osobi, na bazi noćenja;
Za više informacija obratite nam se na mejl: sosici@gmail.com

apartmanza3-1 apartmanza3-2 apartmanza3-3

Apartman za 4-6 osoba

Naš najveći apartman biće idealan izbor za velike porodice sa odraslom decom, društva, ali i dva para ili dve porodice koje žele da uživaju u zajedničkim putovanjima. Ovaj moderno uređeni, prostrani apartman ima površinu od 70m2 zaseban ulaz i pruža dosta privatnosti i mira. Sa dve spavaće sobe, ugodnim dnevnim boravkom i odvojenom kuhinjom, ovaj apartman zadovoljiće sve vaše potrebe i ukoliko putujete sa mališanima.

Spavaće sobe opremljene su francuskim ležajevima sa lepim uzglavljem, te natkasnama i garderobnim ormanima kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Dnevni boravak sa modernom garniturom može da prihvati još dve odrasle osobe, a namenjen je uživanju u društvu i zajedničkim trenucima.

Velika kuhinja sa trpezarijom potpuno je opremljena, pa možete uživati u hrani kao kod svoje kuće, ili se sasvim osloniti na nas, i uživati u našem pansionu i tradicionalnoj slovenačkoj kuhinji. Ovaj luksuzni apartman ima moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i dodatni toalet za potpuno komforan boravak više osoba.

Možete se odmarati i uz TV sa satelitskim kanalima, a za društvene mreže i omiljene on-line sadržaje obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ovaj veliki apartman ima dve terase sa garniturama za sedenje gde možete uživati u pogledu na zelenilo vrta, jutarnju kafu i druženje.

cene4

Cene su za najam apartmana, ne po osobi, na bazi noćenja;
Za više informacija obratite nam se na mejl: sosici@gmail.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5 apartmanza4-6

Strunjan


Strunjan se nalazi na samoj obali Strunjanskog zaliva, ušuškan između Pirana na zapadu i Izole na istoku. U dolini Strunjanskog potoka, sa zatalasanim zaleđem brda Ronek ovo razuđeno, naselje svojim severnim obodom strmo se spušta ka moru. Sam zeleni zaliv 1990. godine zaštićen je kao pririodni rezervat zbog svojih jedinstvenih geoloških i geomorfoloških karakteristika, velikog biodiverziteta i činjenice da on čini najdužu netaknutu prirodnu oblast čitavog Tršćanskog zaliva.


Pročitajte više

Obalno-kraška oblast


Ova jedinstvena geografska regija obuhvata krajnji jugozapad Slovenije, i odlikuje je neverovatan spoj jadranskog priobalja i neponovljivih kraških visoravni, sa malenim, slikovitim, mediteranskim gradovima koji čuvaju kulturni baštinu i stari način života ovih krajeva. Od Tršćanskog zaliva ka unutrašnjosti prostiru se naizgled beskrajna kraška polja izdubljena ponornicama, mirisni voćnjaci prepuni jabuka i breskvi, pomešani sa maslinjacima i kao pod konac uređenim vinogradima.


Pročitajte višePročitajte više - Strunjan Rent-A-Car - Strunjan
Ostavite komentar:

* obavezno