Apartmani Jesenuc :: Osrednjeslovenska oblast :: Snovik

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Jesenuc

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Snovik, Osrednjeslovenska oblast

E-mail:
info@apartmaji-jesenuc.com

E-mail 2:
jasmina.urankar@gmail.com

Sajt:
www.apartmaji-jesenuc.si

Telefon: +386 1 8392 728

Mobilni: +386 41 353 584

Pogodnosti

Predivno zeleno okruženje doline Tuhinj, 10 km od Kamnika i 30 km od Ljubljane
Veliko, zeleno dvoršte
Vrtne terase
Roštilj
Veliko igralište za decu – tobogan, ljuljaške, drvene kućice i trambolina
Sto za stoni tenis
Uslužni bicikli (besplatno)
Terase sa garniturama za sedenje
Opremljene kuhinje
Klima uređaj i centralno grejanje
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Jesenuc, Snovik slike i cene za smeštaj Slovenija 2019

Apartmani Jesenuc nalaze se u šarmantnom selu Snovik, samo 10 kilometara od Kamnika, i oko pola sata vožnje od Ljubljane. Čarobna dolina Tuhinj dom je više lepih sela koja su se razvila pored glavnog puta, u zaklonu visoke planine Menino. Naše predivno zeleno okruženje dom je tek nekoliko desetina kuća, a kratka šetnja biće dovoljna da stignete do prodavnice, restorana i drugih sela, dok bicikl može biti i najlepši način da obiđete okolinu.

Apartmani Jesenuc okruženi su besprekorno uređenim dvorištem sa vrtnim terasama, klupama i stolovima, roštiljem i divnim zelenilom u kome možete uživati. Veliko, odlično opremljeno igralište namenjeno je deci – našim najdražim gostima, koji će uživati u bezbednoj igri uz tobogan, ljuljaške, drvene kućice i trambolinu. Za sve naše goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan, hladovit parking.

Soba za 2 osobe sa kuhinjicom

Ova ljupka, moderno uređena i svetla soba namenjena je romantičnim parovima, bliskim dvočlanim društvima ili roditeljima sa decom. Funkcionalna i maštovita soba je klimatizovana i ima centralno grejanje, pa su vam naša vrata otvorena tokom čitave godine.

Oplemenjena drvenim elementima i prirodnim tkaninama soba ima francuski ležaj sa lepim uzglavljem i funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Čajna kuhinja ima mali frižifer i dve ringle, kao i sasvim dovoljno posuđa da možete pripremiti i neki lagan obrok, a ovde je i lepa, romantična trpezarija za dvoje. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Slobodno vreme možete provesti i u odmaranju ispred TV-a sa satelitskim kanalima, ili uživanju u omiljenim sadržajima uz besplatnu, bežičnu internet konekciju. Ova soba ima i svoj prekrasan balkon, sa drvenom garniturom za sedenje, kao stvoren za uživanje u jutranjoj kafi i prvim zracima sunca.

Cena jednog noćenja u sobi je 30€, a ukoliko ostajete više od dva dana cena po noćenju je 25€;
U cenu nije uključena turistička taksa koja iznosi 1,265 € za odrasle i 0,6325 € za decu;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@apartmaji-jesenuc.com

Studio za 2+1 osobu

Prostran, svetao i moderno uređen studio namenjen je pravom uživanju i komfornom odmoru parova, nerazdvojnih tročlanih ekipa ili porodica sa decom. Klimatizovan je i ima centralno grejanje, pa je izuzetno prijatan za odmor i boravak tokom čitave godine.

Parketi su prekriveni tepisima, pažljivo odabran nameštaj je uklopljen u prirodnu paletu boja, a visoka funkcionalnost učiniće da se ovde sasvim lepo opustite i raskomotite. Deo za spavanje sadrži francuski ležaj sa lepim uzglavljem i garderobni ormar, dok se u dnevnom boravku nalazi udobna sofa koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još jednu osobu.

Studio je dovoljno prostran da u njega možemo uneti i još jedan krevet za dete, čime postaje odličan izbor i za četvoročlane porodice. Na raspolaganju vam je i lepo opremljena kuhinja šporetom, frižiderom i svim posuđem koje vam može zatrebati da prirpemite kafu, kompletan ručak ili omiljenu poslasticu. U dnevnom boravku je i elegantna trpezarija za četiri osobe. Naravno, sastavni deo studija je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Slobodno vreme možete provesti i u odmaranju ispred TV-a sa satelitskim kanalima, ili uživanju u omiljenim sadržajima uz besplatnu, bežičnu internet konekciju. Ovaj divni studio izlazi i na svoju veliku i lepu terasu sa garniturom za sedenje, pa u kafi i doručku možete uživati i na svežem vazduhu.

Cena jednog noćenja u studiju je 40€, a ukoliko ostajete više od dva dana cena po noćenju je 35€;
U cenu nije uključena turistička taksa koja iznosi 1,265 € za odrasle i 0,6325 € za decu;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@apartmaji-jesenuc.com

Apartman za 4 osobe

Naš najveći apartman pravo je mesto za udoban, opušten odmor porodica sa decom, četvoročlanih društava, ili parova koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Veoma prostran, moderno i udobno opremljen, ovaj veliki apartman je klimatizovan i ima centralno grejanje, pa je prijatan za boravak tokom čitave godine.

Odvojena spavaća soba veoma je intimna i opremljena velikim francuskim ležajem sa natkasnama na uzlgavlju, komodom i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Velikim dnevni boravak otvorenog plana smisaono deli elegantna trpezarija za četiri osobe. Sa njene jedne strane je potpuno opremljena kuhinja, sa šporetom, frižiderom i svim posuđem koje vam može zatrebati kako biste se sasvim opustili i uživali u hrani.

Sa druge strane je dnevna soba sa garniturom za sedenje koja se može razmestiti i postati udoban ležaj za još dve odrasle osobe ili decu. Apartman je dovoljno prostran da u njega možemo uneti i još jedan krevet za dete, pa tako postaje odličan izbor i za velike porodice. Moderno uređeno kupatilo je sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim priborom, peškirima i kozmetikom.

Slobodno vreme možete provesti i u odmaranju ispred TV-a sa satelitskim kanalima, ili uživanju u omiljenim sadržajima uz besplatnu, bežičnu internet konekciju. Prava prednost ovog zaista odličnog apartmana je i njegova velika, natkrivena terasa, koja ima i svoj ozidani roštilj, pa je namenjena veselom druženju uz gurmanluke, kao i laganoj jutarnjoj kafici.

Cena jednog noćenja u apartmanu je 50€, a ukoliko ostajete više od dva dana cena po noćenju je 42€;
U cenu nije uključena turistička taksa koja iznosi 1,265 € za odrasle i 0,6325 € za decu;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@apartmaji-jesenuc.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5

Apartmani Jesenuc

vila1 vila2 vila3

Snovik


Snovik je maleno, idilično selo u dolini Tuhinj, a sve u svemu je – ovde ćete prebrojati tek 14 kuća – okruženo bogatom prirodom, šumama, travnjacima i cvetnim lejama. Takođe ovde će vas dočekati izuzetno srdačni ljudi i nekoliko lepih konja, pasa i drugih domaćih životinja koje žive na jednoj jedinoj farmi u ovom zaseoku, a možete biti sigurni da će vas stanovnici ovog lepog mesta dočekati raširenih ruku i sa osmehom na licu.


Pročitajte više

Osrednjeslovenska oblast


Osrednjeslovenska oblast obuhvata samo srce Slovenije, koje čuva najveći kulturni, istorijski, obrazovni, poslovni i administrativni centar – Ljubljanu. Svojom severnom granicom ova regija dodiruje Austrijsku granicu, sa zapada su joj Gorenjska i Goriška oblast, na jugu Notranjsko-kraška i Jugoistočna oblast, a sa istoka Zasavska i Savinjska oblast. Ovo je najgušće naseljena oblast u Sloveniji, druga po veličini, sa najboljom saobraćajnom povezanošću, i najinteresantnija za život u Sloveniji.


Pročitajte višePročitajte više - Snovik Rent-A-Car - Snovik
  1. Nevena

    Dear, is aparment free for 4 adults from 1st May until 3rd May? Kind regards Nevena

Ostavite komentar:

* obavezno