Apartmani Taljat :: Goriška oblast :: Most na Soči

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Taljat

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Most na Soči, Goriška oblast

E-mail:
info@apartma-taljat.com

Sajt:
www.apartma-taljat.com

Telefon: +386 5 381 30 86

Pogodnosti

Prodavnice i restorani u neposrednoj blizini
Odlična pozicija za izelte i obilaske u Sloveniji, Italiji i Austriji
Lepo uređeno dvorište
Letnjikovac, klupe i stolovi, roštilj
Sauna
Mogućnost organizovanja pansiona u obližnjem restoranu
Izdavanje dozvola za ribolov
Terasa sa garniturom za sedenje
Klima uređaji i centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja u oba apartmana
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Dozvoljeno za kućne ljubimce (uz doplatu)
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Taljat, Most na Soči slike i cene za smeštaj Slovenija 2019

Apartmani Taljat nalaze se u Mostu na Soči, mirnom gradiću u samom srcu doline ove reke. Bogata istorija, kulturna baština i odlična turistička ponuda ovde su u odličnoj kombinaciji sa prilikom da istražite razne turističke atrakcije u Sloveniji, Italiji, Austriji ili Hrvatskoj. Ljubljana, Bohinj, Bled, Trst i Goricia nalaze se na manje od 100 kilometara i udaljeni su oko sat vremena vožnje od Mosta na Soči i odličan su izbor čak i za kraći, popodnevni izlet.

Apartmani Taljat su prijatan, porodični smeštaj, gde će vam domaćini biti na diskretnoj usluzi i gde ćete moći da se sasvim opustite i uživate u lepotama koje okolina ima da ponudi, uz dobro raspoložene vodiče. Apartmani su okruženi divno uređenim dvorištem, gde se možete sunčati, uživati u druženju sa domaćinima i drugim gostima, uz letnjikovac sa roštiljem, klupama i stolovima, dok će vam naša sauna pružiti vrhunsku relaksaciju i priliku da obnovite životnu energiju.

Apartman za 2-4 osobe

U prizemlju naše kuće nalazi se ovaj moderno uređeni apartman koji je namenjen kako parovima na romantičnom odmoru, tako i porodicama ili bliskim društvima. Apartman je klimatizovan i ima centralno grejanje, a zaseban ulaz i direktan izlaz u baštu pružiće vam dosta privatnosti i mira tokom vašeg boravka kod nas.

Tradicionalan, šarmantan slovenački duh čini ovaj apartman prijatnim, a bogatstvo prirodnih materijala i udoban, funkcionalan nameštaj učiniće da se ovde osećate kao kod svoje kuće. Odvojena spavaća soba odiše intimnijom atmosferom i opremljena je francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju, garderobnim ormanom i drugim nameštajem kako biste se potpuno raskomotili i raspremili.

Ugodan dnevni boravak namenjen je ležernom odmoru i druženju, a za romantične ili tople porodične trenutke tu je elegantna trpezarija, sa potpuno opremljenom kuhinjom. Na raspolaganju vam je i komforno i veoma uredno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, fenom i toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa satelitskim kanalima, a za omiljene društvene mreže, mobilne aplikacije ili poneku poslovnu obavezu, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Ovaj apartman ima i veliku vrtnu terasu sa garniturom za sedenje, gde možete uživati u lepom vremenu, druženju ili jutarnjoj kafi uz pogled na umirujuće, idilično zelenilo.

cene2020
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@apartma-taljat.com

Apartman za 4-8 osoba

Ovaj veliki apartman zahvata veći deo prizemlja i odličan je izbor ukoliko želite da provedete odmor sa porodicom ili u velikom društvu, a postoji mogućnost iznajmljivanja i čitavog donjeg sprata za najveća društva, kada se ovde udobno mogu smestiti grupe od 10 do 14 osoba.

Izuzetno pogodan za porodice, ovaj apartman ima zaseban ulaz i sasvim pristup dvorištu, pa pruža obilje privatnosti i mira, kako u okviru naše kuće, tako i u okviru samog apartmana. Na raspolaganju su vam dve spavaće sobe opremljene francuskim ležajevima i sa još dva pomoćna kreveta u dnevnoj sobi, za još dve, tri ili četiri osobe.

Ovaj prostrani apartman uređen je tako da zadovolji sve vaše potrebe za intimnijim, mirnijim prostorom, dok je druženju namenjen veliki dnevni boravak sa garniturama za sedenje i velikom trpezarijom. U dnevnom boravku nalazi se i odlično opremljena kuhinja kako biste uživali u samostalnosti, dok svoj boravak kod nas možete organizovati i na pansionskim uslugama lokalnog restorana. Ovaj apartman nudi i veliko i uredno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, fenom i toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima, a za omiljene društvene mreže, mobilne aplikacije ili poneku poslovnu obavezu, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Velika vrtna terasa pravo je mesto za doručak, druženje uz jutarnju kafu i planiranje novih izleta i avantura.

cene2020

Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@apartma-taljat.com

O smeštaju Apartmani Taljat

Naše dvorište nudi i dosta prostora za igru mališana, a u blizini se nalaze i odlični sportski sadržaji, od igrališta za decu, sportskih terena i fitnes centra. Most na Soči poznat je i kao izvanredna destinacija za ljubitelje pecanja i ribolova, a dozvole za pecanje možete dobiti već od nas.

Ova tradicija donela je našem gradiću i reputaciju izvrsnog kulinarskog grada, sa brojnim ribljim specijalitetima, ali i tradicionalnim “šumskim” jelima zasnovanim na pečurkama, aromatičnom bilju i divljači. Ukoliko želite, svoj odmor kod nas možete zasnovati i na nekoj od vrsta pansionskog aranžmana u lokalnom restoranu.

U prizemlju Apartmana Taljat nalaze se dva moderna i fleksibilna apartmana, a možemo izdati i čitavo prizemlje organizovanoj grupi ili velikim društvima, tako da će kod nas svoje mesto moći da nađu kako pojedinci, parovi i male porodice, tako i velika društva koja uživaju u zajedničkim odmorima. Na kraju, za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan parking za automobile, skutere i motore ili bicikle ispred naše kuće.

Most na Soči


Na kamenitoj obali iznad ušća Soče i Idrijice smešten je maleni, zbijeni gradić Most na Soči. Duboki klanac koje su ove dve reke urezale u kamenite obronke okolnih brda, u prošlosti su ovom mestu pružale izuzetnu zaštitu. Geografija terena danas više ne izgleda tako: gradnja hidroelektrane Doblar poplavila je basene ovih reka i na njihovom ušću razlila veliko akomulaciono jezero, koje predstavlja simbol grada i ovamo prilači brojne turiste, a posebno ljubitelje pecanja i ribolova.


Pročitajte više

Goriška oblast


Prelepa Goriška oblast obuhvata krajnji zapad Slovenije, a među njena čuda ubrajaju se zapanjujući vrhovi i doline Alpa, jedini nacionalni park Slovenije i njeno najcenjenije vinogorje. Prostire se uz granicu sa Italijom, i svoje ime ne duguje svojim “gorama”, već italijanskom gradiću Goriciji, ili – Gorici, kako su u prošlosti meštani zvali ovaj grad.


Pročitajte više



Pročitajte više - Most na Soči Rent-A-Car - Most na Soči
Ostavite komentar:

* obavezno