Apartmani Tomišić :: Obalno-kraška oblast :: Koper

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Tomišić

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Koper, Obalno-kraška oblast

E-mail:
info@apartments-tomisic.com

Sajt:
www.apartments-tomisic.com

Telefon: +386 5 653 11 78

Mobilni: +386 51 818 793
+386 41 607 762

Pogodnosti

3 kilometra od Kopra
4 kilometra od plaže
Besplatan parking
Mogućnost doručka
Dvorište
Vrtna terasa sa roštiljem u senci zelenila
Privatna terasa sa pogledom na Koper
Klima uređaj i centralno grejanje
Mogućnost dodatnog ležaja
Potpuno opremljena kuhinja
Mašina za suđe
Upotreba veš mašine
Besplatan Wi-Fi

Apartmani Tomišić, Koper slike i cene za smeštaj Slovenija 2019

U veoma mirnom, prirodnom okruženju, samo tri kilometra od centra Kopera, nalazi se smeštaj Tomišić. Naše dvorište prepuno je zelenila, a okolinu krasi mediteranska klima i plemenito rastinje, kao stvoreno za šetnje i relaksaciju.

Naša vrtna terasa u senci zelenila pravo je mesto za večeri provedene uz roštilj, uživanje sa društvom ili mališanima. Po prethodnom dogovoru, možemo ponuditi i doručak. Od gradske plaže udaljeni smo 4 kilometra, a Ankaran, Izola, Portorož i Trst idealne su destinacije za dnevne izlete, do kojih će vam biti potrebno manje od pola sata vožnje. Za sve goste obezbeđen je i besplatan parking.

Apartman za 4 osobe

Apartman se nalazi u mirnom naselju u porodičnoj kući, koja je okružena vrtom, zasađenim mediteranskim voćem i zelenilom. Od centra Kopra i plaže smo udaljeni cca 4 km. Gosti imaju parking u našem zatvorenom dvorištu.

Apartman je na prvom spratu, sa velikom terasom i pogledom na mesto Koper i more, do italijanske obale. Ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom i dnevni boravak gde se nalazi i kuhinja sa mašinom za suđe. U tom prostoru je i sofa – ležište 180 x 200, fotelja za dodatnu 5 osobu, TV, klima i WI-Fi. U kupatilu je i veš mašina. U dvorištu se nalazi i roštilj koji možete koristiti. Apartman je preporučljiv za porodice.

Cena apartmana kreće se oko 50€ u zavisnosti od broja osoba i dela sezone.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@apartments-tomisic.com

apartman1aa apartman1a apartman2 apartman3 apartman4 apartman5

Koper


Najveći grad slovenačke obale, Koper je osnovan još tokom Bronzanog doba, na tada kamenitom ostrvu odvojenom od obale. Danas, ovde je moderan i atraktivan grad sa šarmantnom istorijskom aurom, od kojih 500 godina uticaja Venecije i slobodnih gradova-republika daje najsnažniji pečat.


Pročitajte više

Obalno-kraška oblast


Ova jedinstvena geografska regija obuhvata krajnji jugozapad Slovenije, i odlikuje je neverovatan spoj jadranskog priobalja i neponovljivih kraških visoravni, sa malenim, slikovitim, mediteranskim gradovima koji čuvaju kulturni baštinu i stari način života ovih krajeva. Od Tršćanskog zaliva ka unutrašnjosti prostiru se naizgled beskrajna kraška polja izdubljena ponornicama, mirisni voćnjaci prepuni jabuka i breskvi, pomešani sa maslinjacima i kao pod konac uređenim vinogradima.


Pročitajte više
Pročitajte više - Koper Rent-A-Car - Koper
  1. Nevena

    Dear, is aparment free for 4 adults from 1st May until 3rd May? Kind regards Nevena

Ostavite komentar:

* obavezno