Hostel Kamp Stara Pošta :: Gorenjska oblast :: Jezersko

Osnovni podaci

Ime: Hostel Kamp Stara Pošta

Vrsta: Auto-kamp i hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Jezersko, Gorenjska oblast

E-mail:
info@kamp-jezersko.si

Sajt:
www.kamp-jezersko.si

Telefon: +386 70 542 123

Pogodnosti

Kamp i hostel nalaze se na 500 metara od veštačkog jezera
1,5 kilometar od prodavnice i restorana
28 kilometara od Kranja i 50 kilometara od Ljubljane
Predivno, netaknuto prirodno okruženje
10 mesta za kampere
30 mesta za šatore
Bar i restoran u okviru hostela
Doručak (uz doplatu)
Suvenirnica
Letnja kuhinja
Roštilj
Sadržaji za decu
Teren za paint-ball
Iznajmljivanje bicikala
Iznajmljivanje opreme za kampovanje
Iznajmljivanje opreme za paint-ball
Zajedničko kupatilo sa kabinama za tuširanje i toalet
Peškiri, fen na korišćenje
Vešeraj
Zajednička soba za zabavu u hostelu
Velika zajednička potpuno opremljena kuhinja u hostelu
TV
Društvene igre
Besplatan Wi-Fi internet širom kampa
Obezbeđen veliki besplatan parking prostor

Hostel Kamp Stara Pošta, Jezersko slike i cene za smeštaj Slovenija 2019

Hostel Kamp Stara Pošta nalazi se 500 metara od mesta Zgornje Jezersko, na samoj granici Slovenije i Austrije, oko 50 kilometara od Ljubljane, i dvadesetak minuta vožnje od Kranja. Naša zaklonjena lokacija udaljena je oko 1,5 kilometar od restorana, malog marketa i pošte, dok je benzinska pumpa nešto bliže. U ovoj predivnoj prirodi nalazi se naš veliki kamp na mestu stare poštanske postaje, pravog simbola tradicionalnog gostoprimstva na ovim prostorima.

Kamp se prostire na oko 3000 m2, i sastoji se od hostela, dve glamping kućice, te 10 mesta za kampere i 30 mesta za šatore. Svako kamp mesto ima svoj priključak a struju, a kod nas možete dobiti mali plinski roštilj za svoju upotrebu, a možete i iznajmiti opremu za kampovanje. Kamp je opremljen modernim santiratnim instalacijama, sa odvojenim kupatilima i toaletima za muškarce i žene, a tu je i letnja kuhinja sa toplom vodom.

Glamp kućica za 2+1 osobu

Ukoliko želite da se okružite prirodom, ali ipak više volite krov nad glavom umesto šatora, možete se smestiti u jednu od naše dve glamp kućice. Dosta privatnosti, prirodni materijali i udobne postelje učiniće boravak porodicama sa decom prijatnijim, i eventualnu hladnoću ili lošije vreme manjim problemom. Ove glamp kućice ipak nisu mnogo različite od šatora, i u njima se nalaze nizak francuski ležaj, i u uzglavlju imaju prozor.

Kao i ostalim gostima kampa, na raspolaganju su vam svi sadržaji kampa, zajednička kupatila, letnja kuhinja na santiarnom čvoru, kao i odlično opremljena kuhinja u hostelu. U hostelu postoji i veliki dnevni boravak sa različitim društvenim igrama i TV-om, a čitavo područje kampa pokriveno je besplatnom, bežičnom internet konekcijom. Ove kućice mogu biti dobar izbor i za pojedince ili parove, ali i za porodice sa detetom.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@kamp-jezersko.si

Soba za 3 osobe

Prava porodična soba u hostelu za sve roditelje sa decom super je izbor i za parove koji žele malo više privatnosti od spavaonica ili malo više komfora od glamp-kućica. Rudimentarno je opremljena da zadovolji sve osnovne potrebe za odmorom, mirom i udobnošću, ali ničim suvišnim. Francuski ležaj i osnovni nameštaj omogućiće vam da se lepo raspremite i raskomotite, a centralno grejanje znači da ovde možete pronaći toplu postelju i zimi.

Svim gostima hostela na raspolaganju je veliko zajedničko kupatilo u prizemlju, gde su peškiri, fen, tuš i toalet-kabine. Takođe, u prizemlju je i velika, odlično opremljena kuhinja u kojoj možete koristiti sve, od frižidera do mikrotalasne pećnice, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na doručku.

Za odmor, dokolicu, druženje i zabavu otvorena vam je čitava naša okolina, ali i opušten dnevni boravak sa društvenim igrama, knjigama i TV-om, a kako ne biste bili sasvim “odsečeni” od sveta ukoliko to ne želite, na površini celog kampa obezbeđen je besplatan, bežični internet. Hostel ima i veliku, natkrivenu, zajedničku terasu koja služi i kao sala za doručak, a tu se uz piće i poslastice možete sasvim opustiti i u našem baru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@kamp-jezersko.si

Spavaonica za 4 osobe

Svim gostima, pojedincima, parovima i porodicama, ali najbolje društvima koja se poznaju namenjena je ova četvorokrevetna spavaonica. Smeštena je u hostelu, tačnije zgradi nekadašnje stare pošte, i rudimentarno je opremljena da zadovolji sve osnovne potrebe za odmorom, mirom i udobnošću, ali ničim suvišnim.

Četiri ležaja smeštena su u dva kreveta na sprat, a osnovni nameštaj omogućiće vam da se ovde lepo raspremite i raskomotite, dok centralno grejanje znači da ovde možete pronaći toplu postelju i zimi. Svim gostima hostela na raspolaganju je veliko zajedničko kupatilo u prizemlju, gde su peškiri, fen, tuš i toalet-kabine. Takođe, u prizemlju je i velika, odlično opremljena kuhinja u kojoj možete koristiti sve, od frižidera do mikrotalasne pećnice, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na doručku.

Za odmor, dokolicu, druženje i zabavu otvorena vam je čitava naša okolina, ali i opušten dnevni boravak sa društvenim igrama, knjigama i TV-om. Hostel ima i veliku, natkrivenu, zajedničku terasu koja služi i kao sala za doručak, a uz piće i poslastice možete se sasvim opustiti i u našem baru. Uz sve navedeno, kako ne biste bili sasvim “odsečeni” od sveta ukoliko to ne želite, na površini celog kampa obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@kamp-jezersko.si

Spavaonica za 6 osoba

Većim društvima, grupnom smeštaju, ali i parovima ili pojedincima namenjena je i ova veća spavaonica za 6 osoba. Smeštena je u hostelu, tačnije zgradi nekadašnje stare pošte, i rudimentarno je opremljena da zadovolji sve osnovne potrebe za odmorom, mirom i udobnošću, ali ničim suvišnim. Šest ležaja smeštena su u tri kreveta na sprat, a osnovni nameštaj omogućiće vam da se raspremite i raskomotite, dok centralno grejanje znači da ovde možete pronaći toplu postelju i zimi.

Svim gostima hostela na raspolaganju je veliko zajedničko kupatilo u prizemlju, gde su peškiri, fen, tuš i toalet-kabine. Takođe, u prizemlju je i velika, odlično opremljena kuhinja u kojoj možete koristiti sve, od frižidera do mikrotalasne pećnice, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na doručku. Za odmor, dokolicu, druženje i zabavu otvorena vam je čitava naša okolina, ali i opušten dnevni boravak sa društvenim igrama, knjigama i TV-om.

Hostel ima i veliku, natkrivenu, zajedničku terasu koja služi i kao sala za doručak, a uz piće i poslastice možete se sasvim opustiti i u našem baru. Uz sve ovo, kako ne biste bili sasvim “odsečeni” od sveta ukoliko to ne želite, na površini celog kampa obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Kupanje na jezeru, bicikli ili paint-ball po fantastičnoj prirodi samo su početak mogućnosti koje vam ovaj kamp pruža.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@kamp-jezersko.si

Spavaonica za 12 osoba

Sasvim posebna i nova ponuda našeg kompleksa je ova velika spavaonica smeštena direktno iznad kupatila. Duga i dosta prostrana, opremljena je sa 12 kreveta u nizu, odnosno po 6 sa jedne i druge strane sobe, pa je najbolja za grupni smeštaj đaka i dece, ali će biti sasvim udobna i za bilo koje druge velike grupe. Svim gostima hostela na raspolaganju je veliko zajedničko kupatilo u prizemlju, gde su peškiri, fen, tuš i toalet-kabine.

Tu je i velika, odlično opremljena kuhinja u kojoj možete koristiti sve, od frižidera do mikrotalasne pećnice, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na doručku. Za odmor, dokolicu, druženje i zabavu otvorena vam je čitava naša okolina, ali i opušten dnevni boravak sa društvenim igrama, knjigama i TV-om. Hostel ima i veliku, natkrivenu, zajedničku terasu koja služi i kao sala za doručak, a uz piće i poslastice možete se sasvim opustiti i u našem baru.

Takođe, kako ne biste bili sasvim “odsečeni” od sveta ukoliko to ne želite, na površini celog kampa obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Prava kampovska atmosfera ove spavaonice pružića priliku za sasvim nezaboravno iskustvo druženja i zajedništva.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@kamp-jezersko.si

Hostel Kamp Stara Pošta

kamp1 kamp2 kamp3 kamp4 kamp5 kamp6 kamp7 kamp8 kamp9 kamp10 kamp11 kamp12 kamp13

Jezersko


Jezersko sačinjava divlja, netaknuta dolina, očuvana priroda i okomite planinske padine na kojima nećete naći bataljone turista koji se teturaju od jednog do drugog paba udaljena je ni sat vremena od najbližeg međunarodnog aerodroma. Ukoliko mislite da je čitav svet već otkriven i da su pošasti masovnog turizma nepovratno upropastile prava putnička iskustva, lični doživljaj gradova, istorijskih mesta ili jedinstvenih prirodnih lepota,može biti da niste gledali dovoljno pažljvo u samo srce zelene Evrope.


Pročitajte više

Gorenjska oblast


Gorenjska oblast, kaže se, bila bi verovatno najbolji izbor ukoliko biste morali da birate samo jedno mesto koje ćete posetiti u Sloveniji. Uživanje u krajoliku jezera Bled i Bohinj, vrhovi Julijskih i Kamnik-Savinja Alpa, fantastične mogućnosti koje nudi Kranjska Gora, i duge šetnje skrivenim i sasvim očuvanim starim gradovima kao što su Kranj i Škofja Loka čine samo prve asocijacije na ovu oblast.


Pročitajte višePročitajte više - Jezersko Rent-A-Car - Jezersko
Ostavite komentar:

* obavezno