Pension Kovač :: Obalno-kraška oblast :: Portorož

Osnovni podaci

Ime: Pension Kovač

Vrsta: Pansion

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Portorož, Obalno-kraška oblast

E-mail:
pension.kovac@siol.net

Sajt:
www.pension-kovac.net

Telefon: +386 5 677 23 90

Faks: +386 5 677 16 14

Pogodnosti

Udaljeni smo samo 1500 metara od centra Portoroža
Vrtna terasa u prijatnom ambijentu
Veliki besplatan parking
Sobe su klimatizovane
Sve sobe imaju svoj frižider
SAT TV
Besplatna bežična internet konekcija

Pension Kovač, Portorož slike i cene za smeštaj Slovenija 2019

U mirnom, zelenom okruženju, samo 1500 metara od centra Portoroža, nalazi se Pansion Kovač. U našoj neposrednoj okolini nalazi se nekoliko izvrsnih restorana i par prodavnica, a veliku šoping zonu, zabavne, kultrune i turističke sadržaje naćićete u centru grada.

Soba za 1 osobu

U našem pansionu naćićete sav mir i privatnost koji vam je neophodan da se dobro naspavate i sasvim odmorite, bilo da želite da se odmorite od dugog puta, bilo da želite da provedete par dana u Portorožu. Ova velika luka je i razvijeni poslovni centar, pa su ove sobe namenjene i poslovnim putovanjima.

Vedre, uredne i klimatizovane, a opremljene su udobnim, funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Veliki francuski ležaj, garderobni orman i radni prostor pružiće vam sav komfor za udoban boravak. Na raspolaganju vam je moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Sve sobe imaju svoj frižider kako biste pri ruci imali rashlađenu vodu ili sveže voće, a svoj boravak možete zasnovati i na švedskom stolu za doručak.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz televizor sa satelitskim kanalima, a za brzu komunikaciju, društvene mreže i poslovne obaveze, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Radi potpunog ugođaja i prijatnih trenutaka sve sobe imaju i svoje terase sa pogledom na zelenilo.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: pension.kovac@siol.net

Soba za 2 osobe

Male porodice ili romanitčni parovi u našem pansionu mogu pronaći pravo utočište bilo za par dana provedenih u Portorožu, bilo za letovanje u prirodi i aktivan odmor. Ove vedre sobe su klimatizovane i prijatne za boravak tokom čitave godine. Veliki francuski ležaj, garderobni orman i radni prostor pružiće vam sav komfor za udoban boravak.

Na raspolaganju vam je moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Sve sobe imaju svoj frižider kako biste pri ruci imali rashlađenu vodu ili sveže voće, a svoj boravak možete zasnovati i na švedskom stolu za doručak.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz televizor sa satelitskim kanalima, a za brzu komunikaciju, društvene mreže i poslovne obaveze, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ove sobe imaju i lepe terase sa pogledom na zelenilo kako biste uživali u svakom trenutku vašeg odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: pension.kovac@siol.net

Soba za 3 osobe

Naša zelena okolina idealna je za aktivan odmor u porodici ili bliskom društvu. U našem pansionu naćićete vedre, mirne i sunčane sobe koje će vam pružiti sav komfor i privatnost kako biste se sasvim odmorili i okrepili.  Veliki francuski ležaj, jedan odvojen krevet te garderobni orman i radni prostor pružiće vam sav komfor za udoban boravak.

Na raspolaganju vam je moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Sve sobe imaju svoj frižider kako biste pri ruci imali rashlađenu vodu ili sveže voće, a svoj boravak možete zasnovati i na švedskom stolu za doručak.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz televizor sa satelitskim kanalima, a za brzu komunikaciju, društvene mreže i omiljene sadržaje, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Za uživanje u kafi, druženju i zelenilu, sve sobe imaju i svoje lepe terase.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: pension.kovac@siol.net

Soba za 4 osobe

Naše najveće sobe namenjene su udobnom, opuštenom boravku porodica sa decom ili bliskih, četvoročlanih društava, kada želite da uživate u kraćem ili dužem boravku u Portorožu. Ovde ćete naći vedre, sunčane i mirne sobe koje će vam pružiti obilje privatnosti. Sobe su klimatizovane, tople i prijatne, te pogodne za bilo koje doba godine.

Veliki francuski ležaj, jedan odvojen krevet te garderobni orman i radni prostor pružiće vam sav komfor za udoban boravak. Na raspolaganju vam je moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Sve sobe imaju svoj frižider kako biste pri ruci imali rashlađenu vodu ili sveže voće, a svoj boravak možete zasnovati i na švedskom stolu za doručak.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz televizor sa satelitskim kanalima, a za brzu komunikaciju, društvene mreže i omiljene sadržaje, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Velike terase sa baštenskim garniturama namenjene su vašem uživanju u zelenilu i prijatnoj prirodi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: pension.kovac@siol.net

Pension Kovač

Velika zelena bašta namenjena je vašem uživanju, a ovde je vrtna terasa u prijatnom ambijentu gde možete popiti kafu i uživati u društvu i novim poznanstvima. Vaš boravak može biti zasnovan i na doručku, jer svakog jutra služimo raznovrstan švedski sto, svežu kafu i peciva. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i veliki, besplatan parking.

vila1 vila2 vila3 vila4

Portorož


Portorož ili Portorose kako su ga, originalno Italijani nazvali, odnosno ‘’Luka ruža’’, pravi je mediteranski grad na obali Jadrana. Možemo slobodno reći da je Portorož jedan od gradova sa najdužom turističkom tradicijom na Jadranskom moru, i da se razvijao kao gotovo isključivo turističko mesto tokom više od 120 godina. Danas je najatraktivnija destinacija na slovenačkoj obali, a početkom XX veka bio je visoko kotiran i u čitavoj Evropi – pa su u blagodetima njegove klime i prirodnih lepota uživali samo oni koji su to sebi mogli i da priušte. Plemstvo, diplomate, umetnici, među kojima i poneka krunisana glava provodili su letnje mesece upravo ovde.


Pročitajte više

Obalno-kraška oblast


Ova jedinstvena geografska regija obuhvata krajnji jugozapad Slovenije, i odlikuje je neverovatan spoj jadranskog priobalja i neponovljivih kraških visoravni, sa malenim, slikovitim, mediteranskim gradovima koji čuvaju kulturni baštinu i stari način života ovih krajeva. Od Tršćanskog zaliva ka unutrašnjosti prostiru se naizgled beskrajna kraška polja izdubljena ponornicama, mirisni voćnjaci prepuni jabuka i breskvi, pomešani sa maslinjacima i kao pod konac uređenim vinogradima.


Pročitajte više
Pročitajte više - Portorož Rent-A-Car - Portorož
Ostavite komentar:

* obavezno